sunnuntai 23. marraskuuta 2008

"ebay" -triggerit edukas suhteellisen varma toiminnassaan


Cactus V2s lähetin ja vastaanotin, johon saa ostettua lisävastaanottimia erikseen lisää edukkaasti. Nämä on testattu, sekä hyvää palautetta saanut edullinen yhdistelmä aloittelijalle ja ei niin laatua vaativalle. Itselläni uusilla pattereilla toimintavarmuus lähes 100%.
Yleisimpiä vikoja on ettei salamat välähdä aina, mutta ehkä yleisin on ettei ne välähdä oikeaan aikaan, ainakin tätä itselleni sattui paljon, kun lähettimen paristo alkui hiipumaan.

Ulkoasultaan samoja laitteita on eri nettikaupoissa myynnissä sekä ebayssä.
Ainakin PT-04 tunnuksilla olevat samannäköiset laitteet toimivat V2s tunnuksella olevien laitteiden kanssa.

Tuotteita saa tilattua esimerkiksi Gadget Infinitystä paypalillä tilattua
Lähetin ja vastaanotin 32.95$
Lisä vastaanotin 19.95$

Sekä Dealextremestä löytynee PT-04 tunnuksella olevia lähetin + vastaanotin settejä 19.95$ hintaan (muistaakseni).
Halpistuotteissa on aina huonot paristot mukana, joten kannattaa tilata suoraan Dealextremestä muutamien dollarien hintaan GP:n 23A 12V paristoja 10kpl levy, sopii lähettimeen sekä Panasonicin CR2 - 3V paristoja vastaanottimiin.
Dealextreme toimittaa tuotteet yleensä 2 viikon sisällä postitse ja maksu tapahtuu Paypalillä, postikulujahan he EIVÄT veloita koskaan.

Kantomatkoja pystyy lisäämään ja toimintaa varmistamaan modaamalla siihen uuden antennin, tästä löytyy lukuisia ketjuja hakusanalla Cactus mod.
Itse olen tullut tulokseen että on olemassa huonoja sekä aprempia yksilöitä, myös pattereilla on suuri merkitys.



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos haluaa askarrella niin kohtuullisen pienellä vaivalla saa tehtyä vastaanottimeen myös erillisen kotelon johon laittaa kaksi akkusormiparistoa sarjaan.

En osaa sanoa että kauanko CR2 patteri vastaanottimessa kestää, mutta ladattavilla pattereilla yksi huoli vähemmän vaikka rompetta joutuukin kantamaan pikkuisen enemmän.